O Nama

Comfort njega

Ekskluzivni zastupnik i ovlašteni distributer Sage proizvoda u Republici Hrvatskoj je Comfort njega sa sjedištem u Zagrebu.

Vizija i misija

Vizija

Biti moderna, pouzdana i prepoznatljiva tvrtka koja zastupa, distribuira i promovira iznimne i inovativne proizvode koji podižu kvalitetu zdravstvene njege.

Misija

Stvarati i održavati dugoročne odnose s klijentima nudeći im inovativne proizvode koji zadovoljavaju njihove potrebe. Pratiti najnovije tehnologije i konstantne mijene na polju zdravstvene njege te donositi najbolja i unikatna rješenja.

Sage products

Tvrtka Sage Products je lider u polju zdravstvene skrbi već preko 40 godina. Filozofija tvrtke se temelji na kreiranju jednostavnih rješenja koja donose iznimne rezultate. Pri tome se želi pozitivno utjecati na kvalitetu života onih koji koriste naše proizvode. Sage Products sa svojih 700 zaposlenika polaže sve svoje napore u inovaciju proizvoda koji preveniraju oštećenja kože i bolničke infekcije.
Untitled-7j
Ti napori su rezultirali novim konceptom njege: Intervencijskom njegom pacijenata, akcijskim planom za skrb koji se koncentrira na podizanje tjelesnog obrambenog sustava pacijenta sa njegom temeljenom na dokazima.
Promovirajući povratak osnovama zdravstvene njege , naši proizvodi i programi za naprednu higijenu pacijenata pomažu zdravstvenim ustanovama poboljšati kliničke rezultate smanjujući rizik od bolničkih infekcija i oštećenja kože.
Sage Products predstavlja mnogo više od tvrtke za proizvodnju proizvoda za zdravstvenu skrb. Mi smo iskreni inovatori na području u kojem smo se specijalizirali. Ne uzimamo postojeće koncepte nego donosimo nova rješenja. Polje zdravstvene skrbi se nalazi u konstantnim mijenama i mi dajemo svoj doprinos u razvijanju i inovaciji novih proizvoda i koncepata u cilju zadovoljenja novih potreba.
Konstantno osluškujemo tržište, donosimo ideje koje kreiramo u klinički relevantne proizvode i stavljamo ih na raspolaganje zdravstvenoj skrbi. Naši koncepti i rješenja nisu samo proizvod laboratorija i dvorana za sastanke. Permanentno iskušavamo i testiramo naše koncepte u zdravstvenim ustanovama slušajući one koji koriste naše proizvode. Veoma se oslanjamo na mišljenje i iskustvo naših klijenata te koristimo njihove savjete i znanja u cilju razvoja proizvoda koji definitivno dižu njegu pacijenata na višu razinu.

Naša tvornica predstavlja remek-djelo proizvodnje i kvalitete. Nalazimo se pokraj Chicaga i na svojih 58.000 kvadratnih metara proizvodimo stotine naših proizvoda sve pod jednim krovom. Naša postrojenja su kompletno automatizirana po najnovijim standardima čineći zajedno sa našim zaposlenicima kralješnicu našeg uspjeha.
Tokom godinama smo postali sinonim za kvalitetu i naši kupci to cijene.